Professionele boomverzorging

Rooibos Boomverzorging

​HOW DO WE WORK

Safety as a first priority.

Het werken met bomen wordt heel vaak op hoogte uitgevoerd, dit wordt klimmend of met een hoogwerker gedaan. Klimmend een boom ingaan of met een hoogwerker omhoog gaan brengt natuurlijk veel risico’s met zich mee, en kan als je onvoorzichtig te werk gaat mogelijk gevaar vormen. Daarom is de allereerste prioriteit veiligheid, zowel voor de professionals als voor de omstanders en de omgeving. Wij werken met de nieuwste en veiligste materialen, en laten onze zeker- en klimmaterialen jaarlijks keuren.

Wij voeren doorgaans vooral werkzaamheden uit binnen een straal van ongeveer 30km vanaf Delft. Maar boomverzorging is maatwerk, want iedere boom is anders en elke situatie is anders, dus wij helpen u graag, ook al staat uw boom niet binnen deze straal. Bij twijfel of wij u van dienst kunnen zijn, kunt u gerust contact opnemen en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Over Nino:

From an early age I know how important it is to be close to nature. For me there is nothing more beautiful, natural and freer than an old and dark forest, ancient trunks and leaves with hundreds of different colors and shades from yellow-green to purple-red. I want to share the pleasure I experience in nature with as many people as possible and make it available to as many others as possible, so that we as humanity learn to enjoy, live and grow from nature. A large part of this is of course nature in our own garden. That is why I founded Rooibos Tree Care.

Het beroep boomverzorger gaat er volgens mij om dat je ’s werelds bomen verzorgd met de hoogste mate van deskundigheid. En dat is waarom wij voor u en uw bomen klaar staan.

Als ik werkzaamheden niet alleen uitvoer, dan werk ik vaak samen met ZZP’ers. Samenwerking vindt alleen plaats met mensen die mee kunnen gaan in de visie van Rooibos om zo onze integriteit en kwaliteit te behouden.

OUR SERVICES

boom kappen Vlaardingen

Our Partners

These are the brands we work with

Request us

  Name

  email

  What do you want to talk about

  Phone

  Bericht *


  Fields with * are mandatory

  en_GBEnglish