Professionele boomverzorging

Rooibos Boomverzorging

​HOE WERKEN WE

Veiligheid als eerste prioriteit.

Het werken met bomen wordt heel vaak op hoogte uitgevoerd, dit wordt klimmend of met een hoogwerker gedaan. Klimmend een boom ingaan of met een hoogwerker omhoog gaan brengt natuurlijk veel risico’s met zich mee, en kan als je onvoorzichtig te werk gaat mogelijk gevaar vormen. Daarom is de allereerste prioriteit veiligheid, zowel voor de professionals als voor de omstanders en de omgeving. Wij werken met de nieuwste en veiligste materialen, en laten onze zeker- en klimmaterialen jaarlijks keuren.

Wij voeren doorgaans vooral werkzaamheden uit binnen een straal van ongeveer 30km vanaf Delft. Maar boomverzorging is maatwerk, want iedere boom is anders en elke situatie is anders, dus wij helpen u graag, ook al staat uw boom niet binnen deze straal. Bij twijfel of wij u van dienst kunnen zijn, kunt u gerust contact opnemen en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Over Nino:

Al van jongs af aan weet ik hoe belangrijk het is om dicht bij de natuur te staan. Voor mij is er niets mooier, natuurlijk en vrijer dan een oud en donker bos, eeuwenoude stammen en blad met honderden verschillende kleuren en tinten van geelgroen tot paarsrood. Ik wil het genot dat ik ervaar in de natuur met zoveel mogelijk mensen delen en voor zoveel mogelijk anderen beschikbaar stellen, zodat wij als mensheid van de natuur leren genieten, leven en groeien. Een groot onderdeel hiervan is natuurlijk de natuur in onze eigen tuin. Daarom heb ik Rooibos Boomverzorging opgericht.

Het beroep boomverzorger gaat er volgens mij om dat je ’s werelds bomen verzorgd met de hoogste mate van deskundigheid. En dat is waarom wij voor u en uw bomen klaar staan.

Als ik werkzaamheden niet alleen uitvoer, dan werk ik vaak samen met ZZP’ers. Samenwerking vindt alleen plaats met mensen die mee kunnen gaan in de visie van Rooibos om zo onze integriteit en kwaliteit te behouden.

ONZE DIENSTEN

boom kappen Vlaardingen

Onze Partners

Dit zijn de merken waar wij mee samenwerken

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *

  Waar wilt u het over hebben

  Uw telefoonnummer *

  Bericht *


  Velden met * zijn verplicht

  nl_NLDutch