Professionele boomverzorging

Soms kan het niet anders, en is het nodig om een boom weg te halen. Wij staan voor u klaar om bomen van alle maten en groottes weg te halen. Dit doen wij met als hoogste prioriteit veiligheid voor de omgeving en de mensen die deze omgeving betreden. Daarom hebben wij afhankelijk van de omgevingssituatie divers uitlopende aanpakken.

DE BOOM VELLEN

Zo kunnen wij, indien er geen bebouwing is in de omgeving en er weinig voorwerpen zijn die schade op kunnen lopen, de boom simpelweg vellen. Maar soms is de omgeving niet zo toelatend en moet de boom middels klimtechnieken worden afgebroken en afgeblokt, dat wil zeggen dat de boom tak voor tak en stammetje voor stammetje kleiner wordt gemaakt.

ROOIEN OF KAPPEN

Voordat u contact opneemt is het verstandig om te bepalen wat uw voorkeur heeft. Wilt u uw boom rooien of kappen? Het onderscheid hierin is dat bij het rooien ook het verwijderen van de wortelen wordt bedoeld. Dit kan worden gedaan middels een wortelfrees. Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat de hele boom veilig wordt verwijderd.

Verwijderen Ceder Kwintsheul
Boom Kraan Verwijderen

Request us

  Name

  email

  What do you want to talk about

  Phone

  Bericht *


  Fields with * are mandatory

  en_GBEnglish