Professionele boomverzorging

*** Deze dienst tijdelijk niet beschikbaar***

Het komt voor dat bomen op ongunstige plekken staan of in de weg staan van uw (bouw)plannen.
Dan zijn er twee opties, u kunt uw boom laten kappen of u kunt deze laten verplanten. Door de boom te verplanten, blijft de waarde bij het stuk grond, heeft u nog genot van uw boom, en kunt u van de vele voordelen van een oude
boom blijven genieten.

EEN BOOMVERPLANTING

Een boomverplanting is een complexe onderneming, zo moet er het juiste gereedschap en materiaal zijn, dat sterk genoeg is om de boom te kunnen dragen of verschuiven. Maar voordat de verplanting plaats vindt moet er eerst een verplantbaarheids onderzoek worden verricht om te beoordelen of de boom verplant kan worden, en wat voor acties er nogĀ  ondernomen moeten worden om dit tot een succes te maken.

SNOEIEN

Daarnaast kan het verstandig zijn een snoei uit te voeren, deze snoei kan tal van vormen
aannemen, soms is het noodzakelijk dat de boom gekandelaberd moet worden maar
vaak is een licht inname van de kroon voldoende. Deze snoei zorgt ervoor dat de
boom niet meer verdampt dan waar zijn verminderde wortelgestel in kan voorzien.

NAZORG

Als de boom op zijn nieuwe standplaats staat, is het werk nog niet geschied. Er dient nauwlettend nazorg uitgevoerd te worden, om ervoor te zorgen dat de boom goed aanslaat en nog vele jaren mee kan.

ADVIES

Alle formaat bomen zijn te verplanten, ongeacht de grootte en soort. Indien er goede voorbereiding en nazorg plaats vind kunt u er van uit gaan dat het goed komt met de boom. In sommige gevallen kan de conditie van de boom zodanig slecht zijn dat deze eerst verbeterd moet worden voordat de boom geschikt is voor verplanting. Wij denken graag met u mee over de verplanting van uw boom, en kunnen zowel de mogelijkheden, als kosten en baten overzichtelijk maken.

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *

  Waar wilt u het over hebben

  Uw telefoonnummer *

  Bericht *


  Velden met * zijn verplicht

  nl_NLDutch