Professionele boomverzorging

Schade aan bomen na een storm kan variëren van gebroken takken tot volledig ontwortelde bomen. Het herstellen van deze schade is belangrijk om de gezondheid en veiligheid van de bomen en de omgeving te waarborgen. Hier zijn enkele stappen die kunnen worden genomen om schade aan bomen na een storm te herstellen:

MATE VAN GEVAAR

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende stappen die u moet nemen. Mocht er acuut gevaar zijn door bijvoorbeeld een loshangende tak of ontwortelde boom, dan raden wij aan om direct 112 te bellen. Mocht er geen acuut gevaar zijn, maar wel kans op schade en staat de boom op uw grond? Dan raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u met spoed ondersteunen, en risicovolle situaties veilig en verantwoord afhandelen. Als de boom op gemeentegrond staat en er geen acuut gevaar is dan raden wij u aan om contact met de gemeente of plantsoenendienst op te nemen.

HOE VERDER?

Zodra u schade ziet en de juiste ondersteuning heeft ingeschakeld is het belangrijk om de schade te inventariseren: Ga de bomen zorgvuldig langs en beoordeel de omvang van de schade. Let op gebroken takken, beschadigde stammen, ontworteling of andere zichtbare tekenen van schade. Maak foto’s en documenteer de schade voor verzekerings- en hersteldoeleinden.

Nadat de omgeving veilig is gesteld kan het zijn dat er nog veel materiaal of afval aanwezig is. Het is belangrijk om dit spoedig te verwijderen om overlast of andere nadelige gevolgen voor de omgeving te beperken.

Nadat de stormsituatie is afgehandeld is het belangrijk om te bedenken wat uw lange termijn plan met uw boom is, en dit te bespreken en realiseren. Zo kunt u ervoor zorgen dat de boom weer mooier, veiliger en gezonder kan bijdragen aan de omgeving.

Omgevallen Boom Delft
Theme Image

Boom snoeien, beter uitbesteden

Wanneer je één of meerdere bomen hebt is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze moeten worden onderhouden. Veel mensen denken dat dit een koud kunstje is, maar komen bedrogen uit. Zo moet er niet alleen rekening worden gehouden met de periode waarin er wordt gesnoeid, wat bovendien ook te denken van de techniek waar gebruik van wordt gemaakt?

Boomverzorger is een vrij beroep, hierdoor komt het vaak voor dat een boom ondeskundig wordt behandeld. Om dit te voorkomen is door het European Arboricultural Council het European Tree Worker certificaat opgezet. Wij hebben een dergelijk certificaat.

Wij zijn een full service bedrijf voor boomverzorging. U kunt voor alle aspecten bij ons terecht.

Wij zijn het meest actief in Delft en omgeving. Maar we accepteren ook opdrachten elders in Nederland

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Offerte aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

nl_NLDutch