Professionele boomverzorging

Landsteinerbocht 10 Delft 2614 GN
Ma-Za: 07:00 - 17:00

Wij begrijpen dat er naast onze boomvisie, financiën een belangrijke rol spelen in uw beslissing of u ons een opdracht gunt. Daarom bieden wij ons specialisme tegen marktconforme tarieven aan.

De kosten van het werken met en rond bomen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Hieronder worden een aantal belangrijkste genoemd: 

Dropzone – hoeveel ruimte is er om takken te laten vallen?

Formaat boom en werktype – hoe groot is de boom, en wat voor werkzaamheden worden er exact uitgevoerd?

Bereikbaarheid boom – hoe bereikbaar is de boom en hoe lang zijn we bezig met het opzetten van ons materieel?

Risico – boomverzorging is gevaarlijk werk, zijn er omstandigheden die de werkzaamheden in de boom extra risicovol maken?

Afvoeren afval – voert u zelf het afval af, of doen wij dat?

Wegens de grote hoeveelheid factoren die een invloed hebben op de prijs is het nodig om voor elke situatie apart een prijs te berekenen. Dit kan bij kleinere bomen soms aan de hand van een foto, maar in andere gevallen moet de situatie in het echt beoordeeld worden. Daarna zal er een (schriftelijke) vrijblijvende offerte worden opgesteld en met u worden gedeeld.

Voor een boominspectie hanteren wij wel een vaste prijs. Deze bedraagt 195 euro inclusief BTW en inclusief rapportage. Kijk voor meer informatie over inspecties hierop. Voor inspecties hanteren wij een reistijd(heen en weer) van hooguit 1:15 uur. Mocht u verder weg wonen, neem dan vooral contact op! We helpen u graag verder.

Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen

    nl_NLDutch