Professionele boomverzorging

Een tuin is over het algemeen geen natuurlijke plek voor een boom, en daarom kan het zijn dat de boom overlast veroorzaakt of zelfs een gevaar vormt voor omwonenden of het verkeer dat langs de boom komt. Daarom is het soms nodig dat de figuur van de boom aangepast moet worden aan de situatie. Dit doen wij zorgvuldig en wij betrekken het belang van zowel de klant als de boom in de besluitvorming voor de aanpak. Hiermee zorgen wij voor een omgeving waar de klant zich veilig, prettig en verfrist bij voelt en waar de boom nog in mooie en gezonde staat verkeert en zo lang mogelijk mee kan gaan.

PRETTIGE OMGEVING

Wilt u een prettige omgeving hebben en toch nog een mooi stukje natuur in uw tuin? Dan kunt u gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via het onderstaande formulier, en dan kijken we samen hoe we uw boom het best kunnen verzorgen.

Snoei Eik Schipluiden
Snoei Boom Rotterdam
Theme Image

Boom snoeien? Beter uitbesteden…

Wanneer u  één of meerdere bomen heeft is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u zorgplicht heeft, en deze moeten worden onderhouden. Veel mensen denken dat dit een koud kunstje is, maar komen bedrogen uit. Deskundige snoei wordt gekenmerkt door o.a. de betrekking van een lange termijn visie. Door het inhuren van een deskundige heeft u de gemoedsrust dat de snoei op een professionele en verantwoorde manier wordt uitgevoerd, met respect voor de gezondheid en het welzijn van de boom.

Boomverzorger is een vrij beroep, hierdoor komt het vaak voor dat een boom ondeskundig wordt behandeld. Om dit te voorkomen is door het European Arboricultural Council het European Tree Worker certificaat opgezet. Wij hebben een dergelijk certificaat.

Wij zijn een full service bedrijf voor boomverzorging. U kunt voor alle aspecten bij ons terecht.

Wij zijn het meest actief in Delft en omgeving. Maar we accepteren ook opdrachten elders in Nederland

Kunnen wij wat voor u doen? Maak een afspraak

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *

  Waar wilt u het over hebben

  Uw telefoonnummer *

  Bericht *


  Velden met * zijn verplicht

  nl_NLDutch